Goedkope kluis kopen

Kluis

Een goedkope kluis van hoge kwaliteit kopen

✓ Gebruiksvriendelijk

✓ Bestendig en veilig

✓ Diverse modellen

Bij Keybox.nl kunt u een goedkope, bestendige kluis kopen voor in uw bedrijf. Dankzij onze kluizen kunt u sleutelafgifte altijd veilig laten verlopen. Er hoeft bovendien niemand aanwezig te zijn om sleutels in ontvangst te nemen. Onze kluizen zijn zeer gebruiksvriendelijk en weerbestendig.

Hier kunt u een goedkope, veilige kluis kopen

Wanneer er sleutels in uw bedrijf circuleren, is het natuurlijk belangrijk om die zo veilig mogelijk op te bergen. Dankzij onze veilige sleutelkastjes kunnen sleutels of keycards 24/7 worden ingeleverd. Wij bieden bovendien diverse uitvoeringen aan die op verschillende manieren worden gemonteerd. Indien u de kluis in een muur wilt plaatsen, koopt u een van onze inbouwkluisjes. We hebben echter ook modellen die op een paal gemonteerd worden in plaats van aan een muur. Zo kiest u welke goedkope kluis u het beste kunt kopen voor in uw bedrijf. Bovendien beschikken wij over ons eigen installatieteam, zodat u zich geen zorgen over hoeft te maken over de montage. Wij bieden eveneens kluizen voor thuis aan.

Op zoek naar een goedkope kluis?

Kies voor een volledig veilige bergplaats voor uw sleutels tegen een lage prijs

Wij verkopen bestendige, gebruiksvriendelijke kluizen tegen scherpe prijzen. Wilt u een veilige, goedkope kluis kopen? Bestel dan nu uw nieuwe kluis via onze webshop. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom in Bussum. Dit gaat echter enkel op afspraak. Vul hiervoor het contactformulier in op onze contactpagina.

Kluis los

Heb je vragen over veiligheid?