Montage en installatie van uw kluis

Bij Keybox.nl kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van een kluis, wij verzorgen ook de montage en installatie. Wij beschikken over ons eigen ervaren installatieteam dat reeds ontelbare kluizen gemonteerd heeft. Graag geven wij advies over de mogelijkheden en maken wij een totaalaanbieding voor de levering en de montage van uw kluis.

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van een kluis bij ons?

Een kwalitatieve kluis en een professionele montage

Een safe of kluis zelf monteren is niet eenvoudig. Het is echter heel belangrijk dat de kluis op grondige wijze gemonteerd wordt, want anders bestaat het risico dat inbrekers uw kluis meenemen. U bent uw bezittingen dan sowieso kwijt, ongeacht of ze de kluis openkrijgen of niet. Wanneer u ervoor kiest om bij ons een kluis te kopen, installeren wij die graag voor u. Voor klanten die verzekerd zijn door de verzekeringsfirma Bovemij, voeren wij de installatie en montage uit volgens hun eisen. Hierdoor heeft u na de installatie van uw inbouwkluisjes geen eigen risico meer, wat uiteraard voordelig voor u is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in een van onze inbraakwerende kluizen en wilt u de montage van uw kluis aan onze experts overlaten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij ons in Bussum om advies voor uw sleutelkluis op te vragen. U bereikt ons via het contactformulier of door te bellen naar +31 355330658.

Servicewage Keysecuritybox