sleutelkluis bevestigen

Kluis

Sleutelkluis bevestigen

✓ Gebruiksvriendelijk

✓ Bestendig en veilig

✓ Diverse modellen

Een sleutelkluis op veilige wijze bevestigen is geen eenvoudige klus. Het is echter belangrijk om dit op de juiste wijze te doen zodat de kluis stevig aan de muur vastzit. Keybox.nl vertelt u graag meer over het bevestigen van sleutelkluizen. Wanneer u uw sleutelkluis bij ons bestelt, is het bovendien mogelijk om die door onze experts te laten bevestigen.

Keysafe Big Pro

Hoe kunt u het beste uw sleutelkluis bevestigen?

Voordat u de sleutelkluis bevestigt, is het uiteraard belangrijk dat u hier een geschikte plaats voor uitkiest. Zo kan het zijn dat u uw sleutelkluis buiten wilt ophangen, maar ook binnen kan een sleutelkluis nuttig zijn. Wat uw voorkeur ook heeft, het is belangrijk dat u een discrete en onopvallende plaats uitkiest. Ook hangt u de kluis liever niet op ooghoogte, want dan bestaat de kans dat mensen met u meekijken bij het intypen van de code. Heeft u de ideale plaats gevonden? Dan kunt u aan de slag gaan met het installeren van de kluis. Hoe u dit doet, verschilt per kluis en staat altijd aangegeven in de handleiding van de kluis. Het is echter ook mogelijk om de montage van uw kluis aan onze experts over te laten, zodat u zeker bent dat alles volledig correct gebeurt. Wanneer u ervoor kiest om bij ons sleutelkluizen te kopen, voeren wij deze dienst graag voor u uit.

Geïnteresseerd in het installeren van een sleutelkluisje?

Schakel de hulp van onze experts in

Wij bevestigen uw sleutelkluis volgens de eisen van verzekeringsmaatschappij Bovemij. Zo heeft u geen eigen risico meer indien u bij deze maatschappij aangesloten bent. Bekijk snel onze inbraakwerende kluizen, maak uw keuze en vraag een offerte aan voor de plaatsing. Het is ook mogelijk om op afspraak langs te komen bij ons in Bussum. U neemt contact met ons op via het handige contactformulier.

Kluis los

Heb je vragen over veiligheid?