sleutelhaken-kopen

Kluis

Kluis met sleutelhaken kopen

✓ Gebruiksvriendelijk

✓ Bestendig en veilig

✓ Diverse modellen

Bent u op zoek naar kwalitatieve sleutelhaken om te kopen voor gebruik in uw bedrijf? Overweeg dan eens om een professioneel beveiligde sleutelkast te kopen. U wilt immers niet dat mensen met kwade bedoelingen zomaar bij uw sleutels kunnen. Bij Keybox.nl is het mogelijk om kluizen met meerdere sleutelhaken te kopen.

Een inventieve kluis met zeven sleutelhaken kopen

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een kluis met maar liefst zeven sleutelhaken te kopen. Met ons digitale sleutelbeheersysteem beheert u uw sleutels op eenvoudige en veilige wijze. Uw sleutels worden immers op één centrale plaats bewaard. Aangezien onze sleutelkastjes met een code werken, hebben meerdere medewerkers toegang tot de sleutels, zonder dat u meerdere kopieën hoeft te maken. U loopt echter geen risico dat inbrekers bij de sleutels kunnen. Al onze kluizen zijn immers volledig inbraakwerend. U laat deze sleutelkluis buiten of binnen installeren, afhankelijk van wat uw voorkeur heeft. Ook hierbij rekent u op de hulp van onze experts.

Wil je sleutelhaken van ons kopen?

Plaats snel een bestelling

Kies ervoor om onze beveiligde sleutelkastjes met meerdere sleutelhaken te kopen. Bekijk onze Digibox en plaats uw bestelling! Wilt u deze sleutelkast eerst eens in het echt bezichtigen of advies ontvangen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken bij onze vestiging in Bussum.

Kluis los

Heb je vragen over veiligheid?