Kluis kopen voor thuis

Kluis

Een bestendige kluis kopen voor bij u thuis

✓ Gebruiksvriendelijk

✓ Bestendig en veilig

✓ Diverse modellen

Wilt u graag een handige kluis kopen voor thuis? Dan heeft Keybox.nl wat u zoekt. Kluisjes voor thuis zijn wat kleiner en vergen geen uitgebreide installatie, waardoor ze ideaal zijn voor particulier gebruik. Bescherm uw sleutels tegen diefstal met een bestendige kluis. Wij bieden onder andere kluisjes aan met opslagruimte voor meerdere sleutels.

Een kluis kopen voor kostbaarheden bij u thuis

Bij ons kunt u terecht om beveiligde sleutelkastjes te kopen. Wij bieden diverse uitvoeringen aan met verschillende soorten sloten. Zo kunt u bijvoorbeeld sleutelkastjes met een code kopen om uw sleutels veilig te stellen. Daarnaast bieden wij brandkluizen voor thuis aan. Beide soorten kluizen zijn ontzettend gebruiksvriendelijk en eenvoudig om te installeren. Bovendien hebben wij een eigen montage- en installatieteam, waardoor u dit zelf niet op zich hoeft te nemen! Er zijn kluizen met ruimte voor meerdere sleutels beschikbaar, maar ook kleine modellen voor één paar sleutels. In ons brede assortiment vindt u gegarandeerd de perfecte kluis voor bij u thuis.

Interesse om bij ons een kluis voor je huis te kopen?

Bestel een veilige opbergplaats

Door een kluis te kopen voor uw sleutels en andere waardevolle voorwerpen, beschermt u ze ook als u niet thuis bent. Kies een model dat bij u past en bestel! Wilt u graag onze inbraakwerende kluizen in het echt bezichtigen voordat u uw keuze maakt? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen bij onze showroom in Bussum.

Kluis los

Heb je vragen over veiligheid?