digitaal sleutelbeheersysteem

Kluis

Digitaal sleutelbeheersysteem

✓ Gebruiksvriendelijk

✓ Bestendig en veilig

✓ Diverse modellen

Heeft u interesse in een digitaal sleutelbeheersysteem? Dan is onze Digibox met zeven sleutelhaken precies wat u zoekt. Dankzij dit inventieve systeem kunt u de sleutels binnen uw bedrijf op een veilige en precieze manier beheren. Bij Keybox.nl kunt u dit handige digitale sleutelbeheersysteem eenvoudig online bestellen.

Digibox Ral 5010 Keybox

Ontvang meer informatie over ons digitaal sleutelbeheersysteem

De sleutels binnen uw bedrijf beheren is geen eenvoudige opgave. Vaak moeten meerdere mensen binnen het bedrijf toegang hebben tot de sleutels, maar u wilt uw sleutels uiteraard ook zo veilig mogelijk opbergen. Een digitaal sleutelbeheersysteem zoals onze Digibox is hier de ideale oplossing. Met maar liefst zeven sleutelsleuven is deze sleutelkast bijzonder efficiënt. De elektronische sleutelkluis bedient u met behulp van het handige verlichte display. Het sleutelbeheersysteem is voorzien van een cijferslot. Hiervoor kiest u zelf een code van vier tot tien tekens. Deze code blijft ook bij stroomuitval bewaard. Zo behoudt u te allen tijde de toegang tot de kluis, maar worden ongenode gasten buitengehouden. Het is dus de ideale inbraakwerende kluis!

Geïnteresseerd in het bestellen van een digitaal sleutelbeheersysteem bij ons?

Kies uw gewenste exemplaar

Wilt u graag een digitaal sleutelbeheersysteem aanschaffen voor uw bedrijf? Ga dan naar onze webshop om deze beveiligde sleutelkast te kopen of maak een afspraak bij ons in Bussum. De Digibox is beschikbaar in drie verschillende kleuren. Andere RAL-kleuren zijn beschikbaar tegen een meerprijs. Ons ervaren installatieteam helpt u bovendien graag om deze sleutelkluis te bevestigen.

Heb je vragen over veiligheid?