Afstortkluis bestellen

Kluis

Een veilige afstortkluis bestellen

✓ Gebruiksvriendelijk

✓ Bestendig en veilig

✓ Diverse modellen

Een afstortkluis is een ideale keuze om te bestellen wanneer u in uw bedrijf sleutels of andere kleine voorwerpen veilig wilt opbergen. Onze kluizen zijn dankzij het slimme afstortsysteem en de muren van massief staal uitstekend bestand tegen diefstal. Wij bieden diverse soorten afstortkluizen aan, waardoor u gegarandeerd uw ideale afstortkluis kunt kopen. Ontdek hier alles over het aanbod van Keybox.nl!

De perfecte afstortkluis voor uw bedrijf bestellen

Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u een afstortkluis of beveiligde sleutelkastjes kopen die perfect bij uw bedrijf passen. We bieden exemplaren aan die geschikt zijn voor vele soorten ruimtes. Zo hebben we kluizen die u in de muur installeert, maar ook modellen die u aan een muur hangt of op een paal monteert. U bepaalt dus zelf welke afstortkluis u voor uw bedrijf wilt bestellen. Ons ervaren team helpt u vervolgens met de montage van de kluis, zodat u er zeker van bent dat hij correct is bevestigd.

Wil je een afstortkluis bij ons bestellen?

Bescherm uw sleutels tegen diefstal door een afstortkluis te kopen

Bij onze firma koopt u een inbraakwerende kluis. Onze kluizen beschermen uw sleutels tegen inbraakpogingen. Ons afstortsysteem werkt met een wiel waardoor het onmogelijk wordt om naar sleutels of keycards te hengelen. Onze afstortkluizen zijn eveneens geschikt als stevige geldkluis. Daarnaast is de afstortkluis die u bij ons kunt kopen gemaakt van massief staal om aanvallen van buitenaf te weren. Wanneer u ervoor kiest om bij ons een afstortkluis te bestellen, weet u dus zeker dat uw bezittingen volledig veilig zijn.

Schaf onze professionele kluis aan

Bescherm uw sleutels tegen inbrekers door onze afstortkluis te kopen. Dankzij onze kluis van massief staal met een handig afstortwiel zijn uw sleutels perfect beveiligd. Daarnaast maakt de afstortkluis het eenvoudig om meerdere sleutels te beheren door ze op een veilige plek te verzamelen. Vraag een offerte aan via ons contactformulier of kies meteen een afstortkluis om te bestellen in onze webshop. Het is eveneens mogelijk om een bezoek te brengen aan ons bedrijf in Bussum op aanvraag.

Heb je vragen over veiligheid?