Sleutelkastjes met code kopen

Kluis

Veilige sleutelkastjes met een code kopen

✓ Gebruiksvriendelijk

✓ Bestendig en veilig

✓ Diverse modellen

Keybox.nl is dé website om kwalitatieve sleutelkastjes met een code kopen. In onze kluisjes kunt u eenvoudig tot wel zeven sleutels beheren. Er zitten een aantal opties op die u naar uw wens kunt programmeren, zoals een welkomsttekst en de vergrendelingstijden. Kies voor kwaliteit met onze kastjes!

Hier kunt u sleutelkastjes met een numerieke code kopen

Wanneer u meerdere sleutels moet beheren, is het verstandig om ze veilig op te bergen. Dankzij onze kwalitatieve sleutelkluizen heeft u één beveiligde opbergplaats voor wel zeven sleutels. U stelt een numerieke code in van vier tot tien tekens die toegang geeft tot een bepaalde sleutel. Vervolgens geeft de inbraakwerende kluis de bijbehorende sleutel af in de verlichte sleuf. Dit slimme systeem is dus zeer gebruiksvriendelijk. U programmeert zelf de welkomsttekst, de vergrendelingstijden en de taal. U kunt de sleutelkastjes met code in onze webshop of in de winkel in Bussum ook in diverse kleuren kopen. Indien u minder sleutels wenst op te bergen, kunt u bij ons ook kleine sleutelkluisjes kopen. Dankzij ons brede aanbod kiest u welke oplossing het beste past bij uw bedrijf. Zoekt u ook een systeem om sleutels in te leveren? In onze webshop kunt u ook een handige afstortkluis bestellen.

Wil je sleutelbossen met code kopen?

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan

Indien u een van onze sleutelkastjes met code wenst te kopen, bestelt u die meteen in onze webshop. Wilt u eerst een prijsopgave ontvangen? Vraag dan een offerte aan middels het contactformulier op onze contactpagina. Via dit formulier kunt u ook een bezoek aanvragen indien u dit wenst. Wij helpen u graag!

Kluis los

Heb je vragen over veiligheid?