Inbraakwerende kluis kopen

Kluis

Een bestendige, inbraakwerende kluis kopen

✓ Gebruiksvriendelijk

✓ Bestendig en veilig

✓ Diverse modellen

Een inbraakwerende kluis kopen voor uw waardevolle spullen is belangrijk. Zo zijn ze namelijk uitstekend beschermd tegen diverse soorten diefstal. Bij Keybox.nl koopt u voor uw sleutels een inbraakwerende kluis die u op verschillende manieren monteert. Dankzij het slimme afstortsysteem zijn uw sleutels 24/7 beschermd tegen aanvallen.

Keysafe Slim line

Een inbraakwerende kluis voor uw sleutels kopen

Elke kluis is in principe inbraakwerend. Aangezien dieven echter steeds inventiever worden en zwaardere middelen gebruiken, moeten kluizen ook steeds extra beveiligd worden om resistent te blijven tegen diefstal. Ons assortiment bevat diverse kwalitatieve sleutelkluizen die aan de meest recente normen voldoen. Het afstortwiel maakt vissen naar sleutels onmogelijk, omdat de ruimte in de kluis continu afgeschermd is. Wanneer het wiel niet gebruikt wordt, zit het dicht. Wanneer een gebruiker het wiel opendraait, is de binnenste ruimte waar alle sleutels liggen afgesloten door het bakje waar de gebruiker de sleutel in plaatst. U kunt bij ons ook inbraakwerende modellen met een extra binnenste kluis kopen voor een hogere bescherming tegen diefstal. Daarnaast is het mogelijk om een kluis met cijferslot bestellen om de toegang tot de kluis te beperken. U beslist zelf welke soort safe of kluis het beste past bij uw bedrijf. Ons team staat echter ook paraat voor professioneel advies.

Ben je op zoek naar een inbraakwerende kluis?

Koop een bestendige, betaalbare kluis

De kluizen in ons assortiment zijn de beste oplossing tegen diefstal. Bij ons kunt u online een goedkope kluis kopen die ook nog eens bijzonder goed beveiligd is. Bescherm uw sleutels door een inbraakwerende kluis te kopen. Bekijk onze webshop of neem contact met ons op om onze kluizen te bezichtigen bij onze firma in Bussum. U kunt ook online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Kluis los

Heb je vragen over veiligheid?