Inbouwkluisjes kopen

Kluis

Stevige inbouwkluisjes kopen

✓ Gebruiksvriendelijk

✓ Bestendig en veilig

✓ Diverse modellen

Wilt u inbouwkluisjes voor uw bedrijf kopen? In onze webshop zijn diverse modellen kluizen beschikbaar die u in de muur installeert. Doordat het systeem in de muur zit, kan het niet worden meegenomen en is het extra goed bestand tegen diefstal. Bij Keybox.nl kunt u voordelig inbouwmuurkluizen kopen om bijvoorbeeld sleutels te beheren. Ontdek hier meer over onze inbouwkluisjes!

Betrouwbare inbouwkluisjes online kopen

Bij onze firma vindt u innovatieve en bijzonder veilige sleutelkastjes. Dankzij ons slimme systeem laat u sleutels aan de buitenkant van uw bedrijf afgeven en worden ze binnen de muren bewaard. Zo hoeft uw bedrijf niet open te blijven om sleutels aan te nemen. Bovendien zijn de inbouwmuurkluizen die u bij ons kunt kopen vrijwel onmogelijk om te stelen. Bekijk onze webshop of kom langs bij onze vestiging in Bussum om een goedkope kluis te kopen voor uw sleutels.

Wil je bij ons een inbouwkluis kopen?

Dankzij onze inbouwmuurkluizen zijn uw sleutels en spullen veilig

In onze webshop koopt u kluizen met een hoge waardeberging. Dat houdt in dat u er spullen met heel hoge waarde in kunt opbergen, omdat ze bijzonder veilig zijn. Inbouwkluisjes zijn verstandig om te kopen voor waardevolle eigendommen omdat die kluizen uitstekend tegen diefstal bestand zijn. Om zo’n kluis mee te nemen, zou de muur gesloopt moeten worden. Inbrekers willen niet opvallen en zullen zich daar dus niet aan wagen. Daarom zijn onze inbouwmuurkluizen het beste om te kopen voor het opslaan van sleutels. U kiest er zelf voor of u deze sleutelkluis buiten of binnen wilt laten installeren.

Kluis los

Ervaar het gemak van ons systeem

U maakt het beheren van sleutels eenvoudig door onze inbouwkluisjes te kopen. Sla al uw sleutels veilig op één plek op en bescherm ze tegen diefstal. U kiest zelf welke inbouwmuurkluizen u voor uw bedrijf wilt kopen, maar wij geven u ook graag advies over de ideale sleutelkluis. Laat uw vragen achter of vraag een offerte aan middels ons contactformulier. Via dit formulier kunt u ook een bezoekaanvraag doen.

Heb je vragen over veiligheid?